Om oss

Embrasser bildades år 2006 med ambitionen att leverera kvalificerade konsulttjänster inom infrastruktur. Sedan starten har företagets anställda genomfört närmare ett 100-tal projekt, studier och utbildningar, primärt inom infrastruktur och virtualisering.

Embrasser består av hängivna och seniora konsulter med mångårig erfarenhet inom nätverk och kommunikation, system, säkerhet, datacenter, virtualisering och projektledning, vi har varit verksamma i över 10 år.

Kontakta oss
Embrasser AB
Forshagagatan 38
123 33 Farsta

sales@embrasser.se (Vid frågor kring tjänster)
info@embrasser.se (Allmänna frågor eller funderingar)

Våra konsulter har branscherfarenhet inom försäkring, bank och finans, IT/Telekom, offentlig sektor, ISP, Digital Media, ideella organisationer, spel- och underhållningsbolag, rese- och transportbolag, samt läkemedelsbolag. De har alla tidigare arbetat som konsulter för medelstora till större företag, vilket borgar för branschvana.

Vi erbjuder våra kunder professionell hjälp för att möta såväl omedelbara behov, som långsiktiga mål. Målsättningen är att förse kunder med kvalitet framför kvantitet.

Vår syn på kvalitativa konsulttjänster är inte beroende av antalet involverade konsulter i våra kundåtaganden, utan resultatet av det vi levererar i form av kundupplevd nytta. Engagemang från början till slut.